Välj mellan olika kamadogrillar

Vill du välja mellan flera kamadogrillar? Du kan hitta olika kamadogrillar hos ActLife7. Bland annat dessa:

  • Habanero – Kamado junior
  • Habanero – Kamado large
  • Habanero – Kamado medium
  • Habanero – Kamado Picknick
  • Kamado Joe

Kamadogrillar är mycket populära och det senaste är detta en grill många väljer att köpa. Det som är speciellt med dem, det är att de är tillverkade av keramik. Det med ett yttre hölje av emalj. De flesta grillarna har även formen av ett ägg. Dessa grillar är tunga och mellanmodellen ligger på 90–130 kg.

Köp en grill av märket Kamado

Det finns idag många varianter av kamadogrillar. En sådan grill passar dig som vill grilla med kol. Men även för dig som gillar att ha möjligheten att röka, eller köra grillmetoder som low and slow eller bakning.  Denna grill är väldigt mångsidig. Den kan användas för att köra lång-grillning på så väl som du kan snabbt grilla korv.

Finns det olika kamadogrillar?

Det finns flera olika storlekar på kamadogrillar samt att det finns de som är keramiska så väl som det finns de som är helt i stål. Ska du grilla året om så passar det bäst med den som är keramisk. Sedan så finns det olika varumärken som Habanero, Big Joe, Big Green Egg med flera. Att investera i en sådan här grill är smart, eftersom att de är mycket hållbara. De håller bra mycket längre än den vanliga klotgrillen.

Den största fördelen med att köpa denna typ av grill är att den är mångsidig. Du kan använda den till att röka kött, baka pizza, grilla kött och mycket mer.

Posted in E-handel | Comments Off on Välj mellan olika kamadogrillar