Cavalleria Toscana schabrak

Ett Cavalleria Toscana schabrak passar bra att ha under din sadel. Du kan hitta ett Cavalleria Toscana schabrak så väl som andra schabrak och vojlockar hos Ryttarstugan. Det är ju så att när du sadlar din häst, så är det ett måste att ha något mellan sadeln och hästens rygg. Det som ett skydd så att säga. Sedan är det även snyggt. Det finns idag de schabrak och vojlockar som är för träning, så väl som det finns de som passar bra när du tävlar. Hos Ryttarstugan kan du hitta det mesta för både ryttare och häst.

Schabrak från Cavalleria Toscana

Att satsa på ett Cavalleria Toscana schabrak är inte fel. Sedan så har Cavalleria Toscana även en hel del annat. Detta märke har bland annat:

  • Tävlingskavajer
  • Tävlingsskjortor
  • Ridbyxor
  • Accessoarer för hästar

Hos Ryttarstugan kan du hitta flera produkter från detta märke, men även andra märken. Det gör att du kan utrusta dig själv och din häst på bra sätt.

Välja rätt schabrak

Ett schabrak är bra eftersom det drar åt sig svett och smuts från hästen och det håller sadeln fin. Den är även bra eftersom den minskar friktionen mellan sadel och hästen, så det ger ett bra skydd av hästens rygg. Ett schabrak ser även till att fördela vikten jämnare över hästens rygg samt att den ger sadeln en bättre balans.

När du ska köpa ett nytt schabrak, se till att utgå från din hästs rygg, sadelns storlek och design samt vad du även tycker är snyggt. Sedan är det bara att köpa det hos Ryttarstugan, som har bra priser.

Posted in E-handel | Comments Off on Cavalleria Toscana schabrak